دانشکده پیراپزشکی

ثبت نام اولین دوره کارشناسی ارشد رشته یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۲ ۱۳:۵۰ | تعداد بازدید: 90
یادگیری الکترونیکی

معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی ازثبت نام دانشجویان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ارشد رشته یادگیری الکترونیکی در این دانشکده خبر داد.

دکتر محمدعلی محقق بیان کرد: این رشته به عنوان اولین رشته دوره روزانه کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه می باشد، پیش از این رشته های بیوشیمی بالینی، زیست فناوری پزشکی و فیزیولوژی پزشکی به صورت دانشجوی بین الملل در این دانشگاه پذیرش شده است.

دکتر محقق با تشریح روند چند ساله پیشنهاد کارشناسی ارشد رشته یادگیری الکترونیکی دراین دانشکده تصریح کرد: موضوع راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد از سال های پیش در دستور کار دانشکده  قرار گرفت که به لطف خداوند، دراین دوره با حمایت های معاونت آموزشی، ریاست دانشگاه وتلاش های سایر همکاران به سرانجام رسید.

وی افزود: امیدواریم که با پیگیری و تلاش همکاران در دانشکده بتوانیم در آینده نه چندان دور سایر رشته های کارشناسی ارشد را به این دانشکده بیافزاییم.