دانشکده پیراپزشکی

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز جهانی "بیهوشی"

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۲۴ ۰۸:۲۹ | تعداد بازدید: 49
روز جهانی "بیهوشی"

دکتر معصومه غلامی با صدور پیامی روز جهانی "بیهوشی" را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

نیاز روز افزون به اقدامات جراحی در درمان بیماریها بویژه در بیماران با فاکتور های خطر ، نقش بسیار مهم بیهوشی و بی حسی را بیش از پیش مشخص می کند .

بی شک پیدایش و توسعه روشهای جدید بیهوشی انقلابی بزرگ در علوم جراحی و نیز سایر عرصه های پزشکی (حتی اخلاق پزشکی) ایجاد کرده است. با وجود پیشرفتهای علم آنستزیولوژی (بیهوشی) تسکین درد بیماران جز حقوق اولیه بشری محسوب می شود و تامین آن، یکی از مهمترین اولویت های نظام سلامت هر کشوری می باشد.

امید است با رعایت استانداردهای جهانی شاهد شکوفا شدن هر چه بیشتر علم زیبای آنستزیولوژی در ایران عزیزمان باشیم.

اینجانب 16 اکتبرمصادف با ۲4 مهر ماه روز جهانی بیهوشی را به اساتید، متخصصین ، دانشجویان وجمیع تلاشگران این حوزه از عرصه سلامت تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از درگاه ایزد منان آرزوی سلامتی برای این عزیران مسئلت می نمایم

برچسب های خبر