دانشکده پیراپزشکی

رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بمناسبت روز جهانی رایولوژی بیان کرد:

تصور دنیای بدون رادیولوژی دشوار است

کد مطلب: ۱۳۵۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۸/۱۷ ۰۷:۳۶ | تعداد بازدید: 46
رادیولوژی

دکتر معصومه غلامی رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، 8 نوامبر روز جهانی رایولوژی و پرتونگاری را به همه فعالان این عرصه تبریگ گفت .

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی؛ در متن پیام رئیس دانشکده پیراپزشکی آمده است:

8 نوامبر مصادف با ۱۷ آبان ماه ، سالروز کشف اشعه ایکس ، که با عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده است. پیشرفت سریع این علم در طی سال های گذشته و آثار و فواید آن در تشخیص و درمان بیماری ها، تصور دنیای بدون رادیولوژی را دشوار ساخته است. اینجانب ضمن تبریک این روز به همکاران، کارشناسان ، دانشجویان و تلاشگران عرصه رادیولوژی و پرتونگاری از زحمات بیدریغ و تلاشهای مجدانه آنها در جهت ارتقای سلامت جامعه تقدیر نموده و  توفیق روز افزون ایشان را از درگاه احدیت مسئلت می نمایم.

سر تیتر خبر
برچسب های خبر